AGENDA

 


» Prepare For Winter «

Fermentatie Workshop | Najaar 2021

-----

Geplaatst op 30 oktober 2021

De mens heeft altijd gezocht naar manieren om voedsel goed te bewaren. De oogst van de herfstmaanden was hard nodig om de wintermaanden te overleven. Onze nieuwsgierige voorouders kwamen er achter dat groente bewaard in zeewater beter houdbaar bleven. Hoewel ze waarschijnlijk niks wisten over micro organismen, smaakte het eten yummy en bleef het ook nog eens heel lang goed! Dat is de magie van fermentatie!


» Winter Wortels«

Wilde Wortel Wandeling | Winter 2021/2022

-----

Geplaatst op 05 November 2021

Winter...

De natuur lijkt klaar.

Maar dat is schijn.

Voor wie goed kijkt is er nog genoeg te vinden.

In dit seizoen ligt de kracht van planten namelijk onder de grond.

We gaan op zoek naar wilde wortels.

Ga je mee?

-------

 Eetbare wilde wortels ontdekken

 Oogsttips

 Hoe gebruik je ze in de keuken

 Je verbonden voelen met de natuur

 Inclusief wilde wortel snack & drank!


» Zeewier Wandeling «

Zeewier Workshop | 10 April 2021

-----

Geplaatst op 3 april 2021

We weten allemaal dat zeewier enorm gezond is. Maar wat is zeewier nu precies? En hoe gebruik je dat slijmerige spul eigenlijk in de keuken? Deze workshop is voor alle zee liefhebbers die meer willen weten over de basis van zeewier en hoe je ze gebruikt. Uiteraard sluiten we af met een proeverij!