Prepare for Winter | 5 november 2022

Geplaatst op 20 oktober 2022

De mens heeft altijd gezocht naar manieren om voedsel goed te bewaren. De oogst van de herfstmaanden was hard nodig om de wintermaanden te overleven. Wat is er veel veranderd! Onze nieuwsgierige voorouders kwamen er achter dat groente bewaard in zeewater beter houdbaar bleven. Hoewel ze waarschijnlijk niks wisten over micro organismen, smaakte het eten yummy en bleef het ook nog eens heel lang goed! Dat is de magie van fermentatie!

 

Met de wintermaanden voor de deur is het tijd om te fermenteren! En dat kun jij nu ook! Kom naar de workshop fermenteren en leer zuurkool, appelcider en kimchi maken. Er is plaats voor maximaal 10 personen. Natuurlijk ga je met je eigengemaakte lekkers naar huis! Inclusief koffie/thee, je eigen groentefermentatie, en je eigen fles appelcider. Meld je aan en geniet van deze super gezonde winterse traktatie.

 

-------

 

 Leer fermenteren

✓ Zuurkool maken

Vegan kimchi maken

Eigengemaakte lekker mee naar huis

 Inclusief koffie en thee!

 

 

Datum: zondag 5 november 2022
Tijd: 14.00 uur – 16.30 uur (met uitloop naar 17.00 uur)
 
Locatie: Scheveningen 


Kosten: 

- Fermentatie Workshop €30
– Krap bij kas? Een donatie is ook mogelijk!