Outdoor Koken

ENGLISH

The Green Chef is ervan overtuigd dat er niets mooier is dan ronddwalen in de natuur om hier en daar een beetje te plukken, een beetje te ruiken en knabbelen, om vervolgens terug te keren naar je keuken om een heerlijk maal te bereiden. Maar wildplukken is meer dan alleen maar eten op tafel zetten. Het opent je voor het mysterie van het leven, of zoals Einstein het zegt: "kijk diep in de natuur, en je zult alles beter begrijpen."

Dit is voor alle natuur liefhebbers die meer willen leren over back to basic koken. In deze workshop zullen we samen:

 

Eetbare wilde planten ontdekken

Ons eigen voedsel verzamelen

 Vuur maken zonder aansteker

 Een gezond maal koken boven open vuur

Je verbonden voelen met de natuur

 Genieten van echt voedsel!


Boek een workshop of kijk in de agenda voor het volgende event!


€35 pp

minimum van 6

ongeveer 2,5 uur

koken op locatie mogelijk (0.50 €/km)