De Chef

ENGLISH

Voordat we gaan koken vertel ik graag iets over mijzelf. Gezondheid en voedsel zijn niet altijd mijn passie geweest. Ik begon mijn kookcarrière met pizza's, hamburgers en drank. Ik stond bekend om mijn zoete toetjes, die ik echt de hoeksteen van elke maaltijd vond! Maar met het ouder worden, begon ik mezelf vragen te stellen. Hoe laat ik deze aarde achter voor volgende generaties? Hoe kan ík hierin verantwoordelijkheid nemen?


I realized food basics are pretty simple: real food does not come out of factories and food needs to be enjoyed!

 

The Green Chef


Ik haalde geen voldoening meer uit het koken met ingrediënten waarvan ik de impact op mens en natuur niet kende. Steeds meer bleef ik weg van bewerkte voeding. Ik dook in de voedingswetenschap, maar raakte verdwaald in de enorme hoeveelheid boeken die zijn geschreven over gezond eten. Voedingsdiëten uitproberen leek mij een logische stap. Veganistisch, raw, suikervrij! Na het starten van een studie natuurvoeding, realiseerde ik me dat de basisprincipes van voedsel vrij eenvoudig zijn: echt voedsel komt niet uit fabrieken en je moet ervan genieten!

Ons voedselsysteem is nu afhankelijk van massa-industrie en bewerkte voeding. Ik hoop echt dat we de verbinding met de natuur weer kunnen herstellen en manieren vinden om weer in contact te komen met ons eten! De natuur heeft zoveel te bieden!

 

Iedereen is van harte welkom om de uitkomst van mijn reis te proeven!

Kom jij ook proeven?